Velkommen til FLAG Denmark


På billedet til højre ses FLAGs grundlægger Mazi Cunha på besøg i København. Han er her fotograferet sammen med FLAG Danmarks første student, Jonas Madsen

Oplev et år på High School i USA

Det bliver et år fyldt med nye oplevelser, som vil modne dig, give venner for livet og styrke dine sprogfærdigheder væsentligt. Du bliver en del af det amerikanske High School-liv, som adskiller sig væsentligt fra skolelivet i Danmark.

Du bliver en del af en amerikansk værtsfamilie i et år (10 - 11 måneder) eller et semester (5 måneder) mens du går på den lokale High School på lige vilkår med amerikanerne. Du er en del af familien, som sørger for kost og logi. Du skal selv have lommepenge og også regne med selv at købe mad på skolen og ved andre lejligheder, når du spiser ude.

Global forståelse et venskab ad gangen. En oplevelse for livet.

Skriv eller ring til os for at høre om mulighederne.

 

FLAG Danmark


Vi har personlig erfaring fra begge sider af udveksling. Vores søn har været udvekslingsstudent i USA, vores datter planlægger sin udveksling, og vi har haft en udvekslingsstudent fra USA boende i vores hjem. Alle de tanker der følger med, når man som forældre sender sit allerkæreste på en udviklingsrejse – vi kender dem. Efter uheldige oplevelser med vores søns ophold, var vi overbevist om, at det kunne gøres bedre. Vi fandt FLAG og blev deres partner i Danmark. Nærvær og personlighed var de nøgleord vi faldt for hos FLAG og som vi ønsker at bygge videre på.

Vores vigtigste mål er at give unge en positiv international oplevelse for livet. En oplevelse der styrker deres potentiale for at skabe den fremtid de ønsker. Tryghed, nærhed og personlighed for både den unge og forældrene, er essentielle værdier for os.

 

Pålidelighed, omdømme og nærhed

FLAG kombinerer erfaring, pålidelighed og omdømme i en national og international anerkendt og fuldt akkrediteret uddannelsesorganisation. Der lægges stor vægt på nærhed og personlighed til alle programdeltagere. Som deltager hos FLAG er du ikke bare et nummer. Størrelsen af ​​hvert program er begrænset med henblik på at give personalet mulighed for at komme til at kende hver eneste elev og værtsfamilie. Dette sikre at programdeltagere føler sig støttet og inspireret, hvilket er hvad FLAG ønsker.

FLAGs historie

Siden 1989 har over 4500 amerikanske familier været vært med FLAG! Inden for disse værtsfamilier er over 60% af de studerende senere kommet tilbage på besøg eller værtsfamilien har besøgt deres studerendes hjemland.

FLAG blev grundlagt af Mazi Cunha, en tidligere brasiliansk udvekslingsstudent, sammen med sin amerikanske værtsmor (siden pensioneret). Mazi har fået følgeskab af nuværende administrerende direktør Marc Moralez. Deres engagement og passion for studenterudveksling er tydelig i FLAGs løbende udvikling af programmer, tjenester og velgørende missioner. FLAG administreres af en bestyrelse fra det centrale kontor i Michigan, og støttes af et netværk af amerikanske lokale koordinatorer og internationale partnere.

 

Læs avisartikel om opstart af FLAG Danmark