Velkommen til

FLAG Danmark

Et år fyldt med nye spændende oplevelser!

FLAG Danmark

Velkommen til FLAG Denmark

Oplev et år på High School i USA

Det bliver et år fyldt med nye oplevelser, som vil modne dig, give venner for livet og styrke dine sprogfærdigheder væsentligt. Du bliver en del af det amerikanske High School-liv, som adskiller sig væsentligt fra skolelivet i Danmark.

Du bliver en del af en amerikansk værtsfamilie i et år (10 - 11 måneder) eller et semester (5 måneder) mens du går på den lokale High School på lige vilkår med amerikanerne. Du er en del af familien, som sørger for kost og logi. Du skal selv have lommepenge og også regne med selv at købe mad på skolen og ved andre lejligheder, når du spiser ude.

Global forståelse et venskab ad gangen. En oplevelse for livet!

FLAG Danmark

Jeg har personligt erfaring med FLAG, da min datter var afsted I 2018-2019 som udvekslingsstudent. Alle de tanker der følger med, når at man som forældre sender sit allerkæreste på udviklingsrejse-jeg kender dem. FLAG har hele vejen igennem givet os tryghed, nærvær og persolighed. Derfor er jeg stolt af at være partner idag.

Vores vigtigste mål er at give unge en positiv international oplevelse for livet. En oplevelse der styrker deres potentiale for at skabe den fremtid de ønsker. Tryghed, nærhed og personlighed for både den unge og forældrene, er essentielle værdier for os.

Mit vigtigste mål er at give unge en positiv international oplevelse for livet. En oplevelse der styrker deres potentiale for at skabe den fremtid de ønsker. Tryghed, nærhed og personlighed for både den unge og forældrene, er essentielle værdier for mig.

Mette Krogh Nielsen

Deltag
Et år på High School

At blive udvekslingsstudent i nutidens "grænseløse" verden giver mulighed for at opleve en anden kultur - en oplevelse for livet. At udvide din horisont ved at lære om en anden kultur, mens du deler din egen kultur og oplever en anden måde at leve på, vil vise sig at blive uforglemmelig.

Du skal være åben og parat til at møde en ny og anderledes kultur. Du skal udvise begejstring og entusiasme for at lære mere om USA gennem 100% fordybelse i den amerikanske kultur. Du skal være en god ambassadør for Danmark og være villig til at lære din værtsfamilie om dit eget land.

Alle studerende skal være fyldt 15 år ved afrejse og være under 18 år og 6 måneder pr. 31. august det år de rejser ud. Med andre ord, hvis du er 18 år i februar er du for gammel til at deltage i dette program.

Programdirektører
FLAG Danmark

Mette Nielsen
Danmark landedirektør
mette@flagdanmark.dk

Følg os på Facebook